Åpningstider:
Mandag:10:00 - 17:00
Tirsdag:10:00 - 17:00
Onsdag:10:00 - 19:00
Torsdag:10:00 - 19:00
Fredag:10:00 - 17:00
Lørdag:10:00 - 15:00

Studentrabatt!
Hver mandag og tirsdag har vi studentrabatt, 20% på alle behandlinger!
(ikke extension)

FacebookGlam er en moderne salong i Tromsø sentrum. Vi har dyktige frisører med lang erfaring og kan tilby god service i en rolig atmosfære. Hos oss kan du slappe ordentlig av i nye frisørstoler og vasker med deilig ryggmassasje.

Vi gjør det meste innen frisørfaget som klipp, farge, striping, hodebunnsmassasje, oppsett, hårforlengelse, vipper, brynbehandling med mer. Vi har spesialisert oss på hairextension med tape on/off og kan tilby hår fra flere leverandører og i flere prisklasser.

Vi har frisører som er utdannede hårologer med en bredere kunnskap på hår og hodebunnsproblemer og kan tilby produkter fra Hårologi som skreddersyes til ditt hår.

Vi fører profesjonelle merkevarer som Hårologi, Hair Direct, Nioxin, Sebastian, Moroccanoil, GHD, Tigi Bedhead, Fudge og Gorgeous.

Hver mandag og tirsdag har vi 20% studentrabatt på alle behandlinger unntatt extension.


Nyheter:

Publisert for 1 dag og 17 timer siden

03.oktober har vi stengt pga kurs. For timebestilling ring på 77633620, send mail til firmapost@glamfrisor.no eller mld på facebooksiden vår www.facebook.com/glamfrisor Vi ønsker alle en god helg =)

Publisert for 5 dager og 17 timer siden

Vi har dessverre stengt idag (29/09) pga sykdom. Vi beklager så masse for det.

Publisert for 1 måned og 2 uker siden

Malin tar ferie fra 04.september og er tilbake 22.september. For de som ønsker time hos henne før hun reiser gjelder det å være tidlig ute. =) For timebestilling kan du ringe salongen på 77633620, sende mld på facebook eller sende oss en mail på firmapost@glamfrisor.no

Publisert for 4 måneder siden

Idag, 4.juni, er vi på kurs og har derfor begrenset tilgjengelighet på tlf. Send oss gjerne en epost til firmapost@glamfrisor.no eller en mld på facebook.

Publisert for 4 måneder siden

Idag har vår ekstremt flinke lærling, Michelle, bursdag. Gratulere så masse med dagen! Håper du storkoser deg med masse sol og varme og at du får en superduper feiring idag. Bursdagsklem =)

Publisert for 4 måneder og 1 uke siden

Idag, lørdag 30/05, åpner vi ikke før 13.00 pga brudefrisering.

Publisert for 5 måneder og 1 uke siden

Sandra tar ferie fra 17.juni og er tilbake 13.juli. For de som ønsker time hos henne før hun reiser gjelder det å være tidlig ute. =) For timebestilling kan du ringe salongen på 77633620 eller sende oss en mail på firmapost@glamfrisor.no

Publisert for 5 måneder og 2 uker siden

Idag har vår herlige, gode solstråle Sandra bursdag =) Gratulere så masse med dagen Sandra! Takk for at du er du <3 Håper du får en super dag! Bursdagsklem =)

Publisert for 5 måneder og 2 uker siden

Vår lærling Michelle reiser på ferie 30.mai og er tilbake igjen mandag 15.juni Listene hennes er fulle frem til hun tar ferie. Ønsker du time hos henne har hun ledig fra 17.juni og ut. =)

Publisert for 5 måneder og 3 uker siden

Fra og med 1. mai vil vår lærling Michelle ligge på 30% avslag på alle behandlinger, unntatt forming/farging av bryn og vipper og sminke som er til fullpris. Hun har kun et par ledige timer for klipp i april så benytt sjansen mens hun enda har 50% avslag. Ellers trenger hun modeller til klipp av skjegg, kort gradering dame, frisyren kaktus mann, sminke mann og bølgeføn/legging av bølger på mann/dame. Vil du være modell eller vet av noen som vil er det bare å komme innom oss i Grønnegata 32 eller ringe oss på tlf 77633620. (De som allerede har bestilt time i mai mnd får det til 50%).

Publisert for 6 måneder siden

Da tar frisørene en velfortjent påskeferie! Vi holder stengt hele påsken og er tilbake tirsdag 7.april klokken 10.00

Publisert for 6 måneder siden

Den heldige vinneren av vårt påskeegg ble Lina Søbak Syverinsen, GRATULERE! :) Ta kontakt med oss her på facebook eller mail: firmapost@glamfrisor.no for utlevering av premien.

Publisert for 6 måneder og 2 uker siden

Vi gir bort dette flotte påske-egget til en av dere. Egget inneholder mange gode produkter og en stor påskehare-sjokolade, og har en verdi på hele 1.620,- For å være med i trekningen må du like oss på Facebook og kommentere her med et stort JA! Den heldige vinneren trekkes 1.april. Lykke til ?

Publisert for 6 måneder og 2 uker siden

Olaplex! Vi kan nå som en av de første salongene i Norge tilby Olaplex til våre kunder! Dette er et revolusjonerende produkt som dramatisk eliminerer skader som følge av kjemiske behandlinger. Olaplex blandes inn i farge eller bleking og gjør at man kan gjøre mer intensive behandlinger uten at håret blir porøst, tørt og ødelagt. Det er spesielt nyttig ved kraftige blekninger, det er nå mulig uten alvorlig skade på håret! Man kan også ta en Olaplex kurbehandling i salongen, som vil forbedre kvaliteten på håret. Det er ønskelig for hår som allerede er skadet av tidligere behandlinger. For de som ønsker en skikkelig intensiv kur er denne behandlingen verdt å prøve ut! Med Olaplex gjenskapes hårets indre bindinger, håret blir sterkere, sunnere og hårfargen holder lengre. Olaplex er fri for silikoner, sulfater og har ikke blitt testet på dyr. Kan man ønske seg mer? Den første måneden kjører vi et introduksjonstilbud med 50% rabatt for alle som prøver Olaplex første gang. Bestill time på 776 33 620 eller stikk innom salongen.

Publisert for 6 måneder og 2 uker siden

Vi er på Instagram! Følg oss på @glamfrisor Der får dere sett mye av arbeidet vi utfører i salongen.

Publisert for 6 måneder og 2 uker siden

Ta vare på ditt lange hår med denne skreddersydde pakken fra Hårologi! Du kjøper en valgfri sjampo, multi treat (pH- balanserende kur) og en liten deep cleanser (rensesjampo). Med på kjøpet får du balsam 100 ml, rosa detangler børste og langthårs pleiebrosjyre. Dette til kun kr: 673,-

Publisert for 6 måneder og 3 uker siden

Vi har nå fått inn de populære metalliske tatoveringene. Smykk huden din til fest, strandliv, festival m.m Pris per brett er kr 80,-